Artikelen kopen? Kom langs in onze winkel!

Direct gelegen aan de Ireen Wüst ijsbaan!

Professionele kennis door jarenlange ervaring!

Sportbegeleiding


Trainingsschema’s, privélessen en clinics

Tijdens mijn actieve sportcarrière ben ik gestart met het begeleiden van sporters. Het inzetten van mijn kennis en ervaring heeft sindsdien mooie resultaten opgeleverd, zowel voor de sporter als voor mij. In 2014 heb ik tevens de KNSB trainersopleiding succesvol afgerond.
Bent u recreant of juist wedstrijdrijder en wilt u ook uw schaatstechniek of sportresultaten verbeteren? Ik kijk er naar uit u te begeleiden. Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken!

Trainingsschema’s

Of u nu recreant bent of wedstrijdrijder, u kunt rekenen op het beste op maat gemaakte advies, als u met mij uw enthousiasme en doelen deelt. De één wil de Alternatieve 11-stedentocht op de Weissensee uitrijden, de ander maximaal presteren op een Nederlands Kampioenschap op de schaats of op de fiets. Voor ieder doel wordt een persoonsgebonden aanpak samengesteld. Daarbij staat centraal dat u op een plezierige en verantwoorde manier gericht richting uw doel traint. Tussentijds zijn er contactmomenten; we evalueren hoe het gaat en bepalen samen het vervolg.  Ik begeleid u graag bij het realiseren van uw sportieve doel!